Ssangyong autószalon Budapesten

Az autószalon Budapest egyik nagyforgalmú helyén, az M5-ös bevezetőjénél, a Fővárosi Autópiac közelében található. Az egyszerűség kedvéért ügyfeleinknek a Hofherr Albert utca 38-at mondjuk, és ahogy rákanyarodnak az útra, az Aldi mögött már látható is a SsangYong szalon. Parkolni közvetlenül a SsangYong szalon előtt lehetséges, a bejáratot úgy alakítottuk ki, hogy mozgáskorlátozottak is könnyen megközelíthessék.

Az autószalon 2015-ben nyílt meg egy teljesen új épületben, így a már meglévő szervizt kiegészítve teljes körű szolgáltatást nyújthatunk ügyfeleinknek.

A LADA márka mellett 2019-ben kezdtük el az SUV-ra és terepjáróra speczializálódott dél-koreai SsangYong márka modelljeit forgalmazni. Az autószalonban megtekinthető SsangYong modellek a következők - SsangYong XLV, SsangYong Tivoli, SsangYong Rexton és SsangYong Korando. Az eddigi eladások alapján a SsangYong XLV az egyik legnépszerűbb modellünk. Szalonunk hétfőtől szombatig várja az érdeklődőket, előre egyeztetett időpontban tesztvezetésre is van lehetőség.

Értékesítési munkatársunk közlekedési mérnökként szerzett diplomát és több mint 25 éve tevékenykedik a területen. Elmondhatjuk, hogy a mi munkakapcsolatunk is közel olyan hosszú időre nyúlik vissza.

A járművek értékesítése és az okmányirodai ügyintézés mellett a finanszírozásban is segítünk, illetve több biztosító ajánlatát összehasonlítva a kötelező és casco biztosítást is intézzük.

Íme néhány visszajelzés ügyfeleinktől, amikre külön büszkék vagyunk, és fontos visszaigazolás számunkra, hogy jól végezzük a munkánkat.

“Kedvesek és segítőkészek az emberek, szinte családias a hangulat.” (Lacházi Anikó)
“Ügyfélcentrikusságból ötös! Korrekt partnerek.” (Mayer Zoltán)
“Látszik a rutin, onnantól kezdve, hogy csak nézelődtünk egészen az átadásig kedvesen segítettek és proaktívan tájékoztattak.” (Molnár Norbert)

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a SsangYong szalonban, Dél-Pesten - egy jó szóra, és egy kávéra mindig nyitottak vagyunk! Továbbra is azon dolgozunk, hogy mindenki megtalálja a számára legjobb modellt.


Autószalonunk képekben