Musso Grand 2,5% THM-től


Elindítottuk akciós finanszírozási programunkat, mely érvényes minden új Ssangyong Musso Grand esetén, függetlenül specifikációtól vagy éppen a felszereltségi szinttől.

Ennél jobb alkalom ritkán kínálkozik arra, hogy 2,5%-THM mellett jusson a pick-up kategória legújabb szereplőjéhez, az új Musso Grand-hoz.

Az akciós konstrukció legfőbb részletei:

Az ajánlat jogi személyek/egyéni vállalkozók által új Musso Grand modellekre 2019. szeptember 30-tól megkötött pénzügyi lízing szerződésekre érvényes és visszavonásig szól.

A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat, értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A kamat mértéke a referencia-kamatláb módosulásával minden törlesztési időszakban automatikusan módosul. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írja elő.

A finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó a pénzügyi lízing nyújtásáról egyedi hitelbírálat során dönt. A finanszírozásra vonatkozó végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon.  A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel az akcióban résztvevő márkakereskedéseket, amelyek közvetítőként a Finanszírozó képviseletében járnak el.