Ssangyong szerviz

2009-ben nyitottuk meg márkafüggetlen szervizünket Dél-Pesten, az M5-ös bevezetőjének közelében, csupán néhány percre a Fővárosi Autópiactól. A Hofherr Albert utcába bekanyarodva már látható is a szerviz, közvetlenül az Aldi mögött található.

2015-ben a szervizhez új épületet kapcsoltunk, ott nyílt meg a LADA, majd később a SsangYong márkakereskedés. Amellett, hogy a szerviz márkafüggetlen, hivatalos LADA és SsangYong márkaszervizként is működik.

A SsangYong szervizben gyári célszerszámokkal, diagnosztikai műszerekkel és gyári alkatrészkereső-programmal dolgozunk. Az eredeti SsangYong alkatrészek és kiegészítők teljes kínálata elérhető a szervizen keresztül.

Az új autó kiválasztása során gyakran felmerül az alkatrész ellátás kérdése, hogy mennyire gyorsan és könnyen szerezhetők be a SsangYong modellek alkatrészei.

Biztosíthatjuk ügyfeleinket, hogy a folyamatos alkatrész-ellátás garantált. Bármely alkatrész elérhető pár napon belül.

A Budapesten található raktárkészletből 24 órán belül ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket, továbbá az európai központi raktárból heti több alkalommal érkezik szállítmány.

A szerviz szolgáltatásai

A SsangYong márkaszervizben teljes körű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek, legyen szó garanciális javításról vagy rendszeres javításról - motordiagnosztika, klíma javítás, téli-nyári gumicsere, futómű-állítás, olajcsere, helyszíni vizsgáztatás, karosszéria javítás. Közvetlenül a szerviz mellett egy autómosó is rendelkezésre áll.

Technikusaink rendszeres továbbképzésen vesznek részt, biztosítva, hogy képben legyenek a legfrissebb technológiával.

Örömmel várjuk a SsangYong szervizben - számunkra kiemelt szempont ügyfeleink mobilitása és autójuk kiváló állapotának megőrzése!

Újrahasznosítás

Gondoskodunk az általunk értékesített járművek környezetbarát visszavételéről és a hulladékkezelésről.

 
SsangYong szerviz nyitvatartás:
Hétfőtől péntekig: 08:00-17:00
Szombat és vasárnap: zárva

Elérhetőségünk:
1194 Budapest,
Hofherr Albert u. 38/D

Ulrich András (Műszaki referens)

E-mail:  szerv...Mutass többet
Telefon: +36 1...Mutass többet 
Mobil:  +36 2...Mutass többet


Szervizünk képekben