SsangYong tesztek

SsangYong modellekről készült tesztjeink segítséget nyújtanak abban, hogy sikerüljön jobban megismertetni és megszerettetni a márka egyes modelljeit. Amennyiben nem ismeri kellően ezeket a típusú autókat, itt részletesen tájékozódhat felépítésükről és teljesítményükről. Lényegesen könnyebben tud autót választani, ha tisztában van azzal, hogy milyen az egyes modellek motorjának teljesítménye, fékrendszere, rugózása, fogyasztása és nem utolsósorban, hogy mennyire megbízhatóak, biztonságosak és mennyibe kerülnek. Tesztjeink garantáltan segítenek majd önnek megtalálni álmai SsangYong autóját!

SsangYong modellek

Tivoli tesztek

Tivoli tesztek

Korando tesztek

Korando tesztek

Rexton tesztek

Rexton tesztek

Musso Grand tesztek

Musso Grand tesztek

Néhány érdekesség a SsangYong tesztekről

Mielőtt egy új SsangYong modell sorozatgyártásba kerül, számtalan szigorú teszten megy keresztül. A tervezés során a SsangYong Motor mérnökei a legmegbízhatóbb technológiát alkalmazzák a maximális teljesítmény, megbízhatóság és biztonság elérésének érdekében.

A legtöbb SsangYong teszt laboratóriumokban folyik, de a finomhangolás továbbra is a külvilág szeme elől gondosan elrejtett próbapályákon történik.

A hivatalos törésteszt és a fogyasztásmérés csupán az utolsó simítások egyike, ezt előzi meg a szélcsatornában és az extrém időjárási körülmények között, hajmeresztő utakon tett kirándulás, nem is beszélve a több tízezer ajtóbecsapásról és a részegységek terheléses vizsgálatáról.

Miután a fenti akadályokat sikerrel vette a prototípus, elindulhat a gyártás. Hála a pontosan mérhető teszteknek, így már szó sincs arról, hogy a végfelhasználók lennének az első évjáratok kísérleti nyulai.

A SsangYong modellekre jellemző egyedülálló vezetési komfort, magas teljesítmény és a hosszú élettartam nemcsak a prototípusok rendkívül alapos tesztjeinek, hanem a már sorozatgyártásban készült új járművek minőség-ellenőrzésének is köszönhető.

Vajon miért van az, hogy a szalonba mindig minimális futásteljesítménnyel, azaz sosem null kilométerrel érkeznek az autók?

Ennek az az oka, hogy még a gyárban ellenőrzik minden egyes gyártósorról lekerülő jármű menettulajdonságait.

Vásárlóink egy része már úgy látogat el szalonunkba, hogy előzetesen elolvasott több SsangYong tesztet, meggyőződött, és személyesen is szeretné látni az autót. Sokan viszont úgy vannak vele, hogy először a saját szemükkel szeretnék látni a kiszemelt modellt, hogy milyen a minősége, az összeszerelése. Személyesen tájékozódnak a garanciáról, a szervizről - értékesítési munkatársunk a márkaszervizben is örömmel körbevezet minden érdeklődőt.

Az ő esetükben csak a márkakereskedésben tett látogatás után következik a tesztek olvasása és mások véleményének kikérése.

Minden leendő SsangYong tulajdonosnak javasoljuk, hogy olvasson teszteket, kérdezzen meg szakértőket, hiszen bátran merjük állítani, hogy a megkérdezettek véleménye csak alátámasztja majd munkatársunk érveit a SsangYong modellek mellett.