Tesztvezetés

 

Személyes adatok

 

Amennyiben személyes adatai megadásával regisztrálni kíván, kérjük, fogadja el a GDPR előírásoknak megfelelő adatvédelmi nyilatkozatunkat.

 

 

 

 

SsangYong tesztvezetés

Az autóvásárlás többlépcsős folyamat és ennek egyik fontos eleme a tesztvezetés. Minden érdeklődőnek ajánljuk, hogy mielőtt még letenné a voksát a kiszemelt modell mellett, próbálja ki az autót és menjen el egy SsangYong tesztvezetésre. Érdemes rászánni az időt, hiszen az elkövetkezendő pár évet együtt tölti majd a kiválasztott autóval.

Miért ajánljuk a tesztvezetést?

Az új autó kiválasztása során érvényesülnek az egyéni preferenciák, például, hogy milyen utakon és milyen távon fogja vezetni az új járművet. De a tesztek eredménye, a barátok és ismerősök ajánlásai is sokat nyomnak a latba.

Azonban az autóban ülve lehet a legjobban eldönteni, hogy valóban szükségünk van-e nagy csomagtérre, de az is kiderülhet, hogy az áhított terepjáró helyett sokkal inkább megfelelő számunkra egy kisebb SUV.

Azt tapasztaljuk, ha már van személyes élménye az érdeklődőknek a kívánt modellel, sokkal könnyebb a döntés, az extrák kiválasztása, az elképzelések pontosítása. A tesztvezetés remek alkalom arra, hogy a szerzett tapasztalatok alapján döntsünk.

Hogyan zajlik egy tesztvezetés?

SsangYong tesztvezetésre időpontot telefonon, emailen vagy a weboldalon kitöltött űrlap segítségével lehet foglalni. Csupán néhány adatot és a kívánt modellt szükséges kiválasztani.

A tesztvezetés hétfőtől péntekig 9 és 16 óra között lehetséges, és nagyjából 20-25 percet vesz igénybe. A próbaút a tesztvezetési nyilatkozat kitöltésével kezdődik. Az útra értékesítési munkatársunk is elkíséri, van lehetőség a normál utcai forgalmat, illetve az M5-ös bevezetőjénél a nagyobb sebességet is kipróbálni.

Mire figyeljünk tesztvezetés során?

Rövid idő alatt nagyon sok dolgot kell megvizsgálni. Mennyire kényelmes az autó, milyen kormányozni, milyen a jármű úttartása, rugózása, a motor teljesítménye, elég csendes-e.

Mivel az érdeklődő számtalan újdonsággal találkozik, mi azt javasoljuk, hogy koncentráljon a vezetési élményre, próbáljon ki néhány parkolási manővert, hogy valóban jól kilát-e az autóból, megfelelőek-e a méretei.

Az összbenyomás nagyon fontos, hogy el tudja-e magát képzelni az autóban, hiszen hosszú távon fogja vezetni.

+ Egy tipp

Ha teheti, hozza el a családját, nemcsak, mert több szem többet lát, hanem mert eltérő szempontjai vannak az anyósülésen és a hátsó üléseken utazóknak. Van-e elég pohártartó, oldalzseb, plusz tárolórekeszek, mennyire látnak ki a gyerekek?

Végezetül pedig, kérdezzen bátran, akár utólag is! Nekünk az a fontos, hogy megtalálja azt az autót, amiben kényelmesen és biztonságban érzi magát és családját.